A Gyógyszerészeti Világszervezet (International Pharmaceutical Federation – FIP) kezdeményezésére számos országban ünneplik szeptember 25-én a

„Gyógyszerészek Világnapját”

webpatikalogoMagyarországon az utóbbi öt évben megduplázódott az interneten gyógyszert rendelők aránya – idézte az adatot egy budapesti rendezvényen a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület gyógyszerhamisítás elleni munkacsoportjának vezetője.

Kosa FruzsinaA társadalom nem hajlandó kétszer megfizetni ugyanazon hatóanyag árát, viszont szívesen áldoz az innovatív megoldásokra. A generikus piac jelenéről és jövőjéről Kósa Fruzsinát, az IMS Health munkatársát kérdezte a Pharma Tribune.

figyelmeztetesMagas szennatartalom miatt filteres gyógyteát vontak ki a kereskedelmi forgalomból tizenöt európai uniós tagállamban, köztük Magyarországon is.

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) közleményében azt írta: a riasztás pénteken érkezett az Európai Unió élelmiszerekre és takarmányokra vonatkozó gyors veszélyjelző rendszerén (RASFF).

© Budapesti Patikus - 2008 | Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat | Jognyilatkozat | Impresszum | Oldaltérkép
A honlap oldalain található gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesíthetik a szakember megkeresését.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót és kérdezze meg gyógyszerészét!