mgyt logo magyarZalai Károly Emlékérem
Alapító: Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Budapesti Szervezete

Célja: Elismerésben részesíteni azon végzős gyógyszerészhallgatót, aki az egyetemi tanulmányait példaértékű módon, kimagasló eredménnyel végezte. Továbbá a gyógyszerész- vagy az orvostudományok területén önálló kutató munkát végzett, melyet igazolható módon tudományos folyóiratban publikált.

Hungaropharma logoA 2015-ös Rozsnyay Mátyás Emlékversenyre kiírt Hungaropharma Pályázat nyertesei és témái az alábbiak:

10051061Kedves Fiatal Gyógyszerészek!
Az MGYT Budapesti Szervezet pályázati felhívását ITT OLVASHATJÁTOK! írjátok le gondolataitokat, ötleteiket, vágyaitokat, hogy milyen legyen a közel jövő gyógyszertára! A TI GYÓGYSZERTÁRATOK lesz!! „Érték megőrzés, érték teremtés a gyógyszertárban”  ez a témakör, DE: ne feledjétek az igazi érték Ti vagytok!  Tessék kicsit aktívan, bátran hozzálátni a jövő építéséhez.
Tisztelt nem 35 év alatti Kollégáim!
Segítsétek, ösztönözzétek a Fiatalokat erre a munkára. Az eddigi tapasztalataikból ne a bánat és a nyomorúság szóljon Nekik, hanem lelkes, támogató, emelt fővel járó  (a jövőre tekintő) példaképek legyetek.
 
Szívélyes üdvözlettel:
Dr. Hetényi László - elnök

Hungaropharma logoA Hungaropharma Zrt. újító kezdeményezésként az Magyar Gyógyszerész-tudományi Társaság (MGYT) és az MGYT Kórházi Gyógyszerészeti Szervezete hatékony együttműködésével Pályázatot írt ki a 2014. május 30. és június 1. között (Budapesten) megrendezésre kerülő Rozsnyay Mátyás Emlékversenyen induló fiatal gyógyszerészek támogatására.

© Budapesti Patikus - 2008 | Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat | Jognyilatkozat | Impresszum | Oldaltérkép
A honlap oldalain található gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesíthetik a szakember megkeresését.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót és kérdezze meg gyógyszerészét!