Tisztelt dr. Gyarmati - Vörös Kinga! Kedves Alelnök Asszony!

 

Hivatalunk részére megküldött levelére kérem, engedje meg, hogy én válaszoljak Önnek.

 

Az EESZT Fenntartási és Üzemeltetési Főosztály minden vezetője és munkatársa azon dolgozik, hogy a Kormányzati Adatközpontba való költözés a lehető legkevesebb nehézséget és megakadást okozza, ezért az előkészítést már hónapokkal ezelőtt megkezdtük.

 

Mivel nem tudjuk pontosan, hogy a társszolgáltatók mikorra tudják megvalósítani az össze olyan kérést, feladatot, amivel gördülékenyen költöztethetők lesznek a jelenlegi szerveren tárolt adatok, ezért még mindig nem tudunk pontos időpontot mondani. A felsővezetők napi szinten egyeztetnek arról, hogy minél előbb ki tudjuk publikálni ezt az időpontot, kérem addig is szíves türelmüket és megértésüket. Amint végleges időpontot tudunk, azonnal értesíteni fogjuk Önöket!

 

Természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lakosságot és a felíró, ellátó orvosokat is felkészítsük a patikák mellett erre a helyzetre, az ágazatvezetés jóváhagyásával minden olyan fórumot megragadunk, amelyre engedélyt kapunk, és széles körben tudjuk az információkat megosztani.
Nagyon szépen köszönöm, köszönjük a támogatást és megértést, bízunk abban, hogy gördülékenyen, megakadás nélkül el tudjuk végezni a költöztetést.
Bízom benne, hogy válaszomat kielégítőnek találja. Amennyiben észrevétele, kérdése merülne fel a leírtakkal kapcsolatban, állok szíves rendelkezésére.

 

Üdvözlettel:

 

Gábri Annamária
Kontakt Center csoportvezető
EESZT Fenntartási és Üzemeltetési Főosztály


www.aeek.hu

A hozzászóláshoz be kell lépnie. Ha még nem regisztrált, IDE KATTINTVA megteheti.

ogyei logo epapir mgyk  aeek logo  neak logo

  gyoftex logo hum2magyosz newelogo