Dr. Müller Cecília országos tiszti főorvos mai bejelentését követően, miszerint a gyógyszertári munkatársaknak is megnyílik a közvetlen regisztráció lehetősége a koronavírus elleni védőoltásra, az EMMI Egészségügyért Felelős Államtitkárság vezetőivel történt megegyezésnek megfelelően a Kamara honlapján történő előregisztráció lehetőségét a mai nappal lezárjuk. A megállapodásnak megfelelően területi bontásban minden területi szervezet elnökéhez január 6-án a listát megküldjük azzal, hogy az adott megyében elérhető oltóközpontok vezetőivel egyeztessenek a jelentkezettek számára lehetséges vakcináció beadásának helyéről, időpontjáról és annak meghirdetéséről.

 

Amennyiben az adott kamarai szervezet területi illetékességén belül az oltóközpont továbbra is a Kamara koordinációját kéri, ott az eddig nem jelentkezettek igényeljék a Kamara közreműködését, ahol pedig a közvetlen jelentkezést kéri az oltóközpont, kérjük kollégáinkat, hogy ehhez igazodjanak.

 

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik az előregisztráció lehetőségével éltek és egyben kérjük valamennyi gyógyszertári munkatársunkat, hogy éljenek a védőoltás nyújtotta lehetőséggel, hogy a gyógyszertárak tevékenysége minél hamarabb normalizálódhasson.

 

 

Budapest, 2021. január 5.

 

Dr. Hankó Zoltán
elnök, MGYK

 

 

 

 

Forrás: mgyk.hu

A hozzászóláshoz be kell lépnie. Ha még nem regisztrált, IDE KATTINTVA megteheti.

MGYK Országos Szervezet

HET 2019 023xOK

Oldalletöltések száma: 6811384

epapir mgykogyei logo   aeek logo EESZT logomagyosz new

gyoftex logohum2neak logo dombor2neak logoelogo