MGYT A jövő kötelez

 

Kedves Kollégák!

Tisztelettel és szeretettel invitáljuk Önöket a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság kiemelkedően fontos kongresszusára.

 

A rendezvény időpontja: 2020. április 23–25.
A rendezvény helyszíne: Kölcsey Központ, Debrecen

 

pdf További információk PDF formátumban ide kattintva olvasható. (145 KB)
Részletes információk a kongresszus weboldalán elérhetők: www.cph2020.hu

A tavalyi tisztújítást követő első Vándorgyűlésre a Zala megyei Zalakaroson kerül sor 2020. március 19-21. között.

 

pdf A program PDF formátumban ide kattintva olvasható! (312 KB)

 

A Koronavírus-járvány Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzzsel való együttműködés keretei között, valamint az Egészségügyért Felelős Államtitkárságon is kezdeményeztük, hogy a gyógyszertárak – a többi egészségügyi szolgáltatóhoz hasonlóan – részesei lehessenek az egészségügyi védőmaszk-ellátásnak.

Információink szerint a stratégiai készletek központi kialakítása jelenleg is tart, így a stratégiai készletből való ellátás időpontja ma még bizonytalan. Azonban a Hungaropharma Zrt.-nek piaci kapcsolatain keresztül – ugyan korlátozott számban – sikerült jó minőségű egészségügyi szájmaszkokat beszerezni, melyet elsőként a hazai gyógyszertárak saját felhasználású céljára biztosít, azaz a Hungaropharma Zrt. és a Kamara közötti korábbi egyeztetésen létrejött megállapodásnak megfelelően, a Hungaropharma valamennyi közforgalmú-, intézeti- és intézeti, vényforgalmat is lebonyolító gyógyszertárnak, függetlenül a meglévő szerződésüktől, saját felhasználás céljára, egy-egy 50 db-os doboz szájmaszkot biztosít.

bal3aKarikás ostor, cimbalom, libamáj, táncház, operett, gyógyszerészek – első olvasatra nehéz rájönni, vajon mi köti össze a felsorolt szavakat, pedig a válasz egyszerű: az idei gyógyszerészbál!

A Budapest Marriott Hotel adott helyet február 8-án gyógyszerészek idei báljának a Magyar Gyógyszerészi Kamara rendezésében. Ez immáron a harmadik olyan alkalom volt, amikor tematikus keretek jellemezték az összejövetelt. Ezúttal a hungarikumok kaptak kiemelt hangsúlyt, amit a belépők a terem piros-fehér-zöld, illetve erdélyi arany díszítésében is egyből észrevehettek.

Azon kamarai tagok, akik magánszemélyként fizették meg 2019. évben a kamarai tagdíjukat, az éves személyi jövedelemadó bevallásukban az 1. számú sorban szerepeltetendő összeget (azaz az adóalapot) a 2019-re megfizetett kamarai tagdíj összegével csökkenthetik. Az ehhez szükséges bizonylat(ok) a kamarai tag nevére a befizetett kamarai tagdíjról kiállított számla, mint igazolás. (Szükség esetén ennek másolatát a területi szervezétől tudja kérni) illetve a befizetést / átutalást igazoló saját bizonylat, mint csekkszelvény vagy a lakossági folyószámla kivonat. Ezeket a az adóbevallás saját példányával együtt kell megőrizni.

ogyei logo epapir mgyk  aeek logo  neak logo

  gyoftex logo hum2magyosz newelogo