Kedves Kollégák!

 

Örömmel értesítjük és tisztelettel meghívjuk a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Congressus Pharmaceuticus Hungaricus (CPH) XVII. rendezvényére, amely Debrecenben kerül megrendezésre 2024. május 23-25. között.

 

A CPH társaságunk legnagyobb kongresszusi eseménye, amit 2024-ben együtt rendezünk az Európai Gyógyszerésztudományi Társaságok Szövetsége (European Federation for Pharmaceutical Sciences) éves kongresszusával (EUFEPS Annual Meeting 2024).

 

 

A kongresszus ennek megfelelően elsősorban angol nyelvű, kiegészülve néhány magyar nyelvű szekcióval.
A rendezvény hivatalos weboldala angol nyelven érhető el.

 

A kongresszus különleges jelentőséggel bír, mivel a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság alapításának századik évfordulóját ünnepli.

 

A kongresszus szlogenje:
„Hagyomány és innováció a gyógyszerésztudományban”

 

E témán keresztül reflektálunk a gyógyszerészeti tudományok fejlődésére, foglalkozunk a kihívásokkal és feltárjuk a jövő irányait.

 

Szeretettel várjuk a debreceni kongresszusra az akadémiai szférában, a gyógyszeriparban, a hatóságnál, a kórházi-klinikai gyógyszerészet és a közforgalom területén tevékenykedőket, valamint a gyógyszerészet jövője és a gyógyszerészeti tudományok legújabb eredményei iránt érdeklődő kollégákat. Szándékunk, hogy megemlékezzünk a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság centenáriumáról és színvonalas tudományos programmal folytassuk az EUFEPS éves találkozók hagyományát.

 

Az absztraktbeküldési határidő 2024. március 12.

 

Szeretettel várjuk a jubileumi kongresszuson!

 

Prof. Szökő Éva
az MGYT elnöke
a kongresszus társelnöke

 

Prof. Maria Blanco-Prieto
az EUFEPS elnöke
a kongresszus társelnöke