A PTE Gyógyszerésztudományi Kar és a Dékány Miklós Alapítvány szervezi a Lárencz László, Brantner Antal emlékülés gyógyszerésztörténet című, PTE ÁOK/2021.II/00004 kódszámú tanfolyamot.

 

A választható tanfolyam  pontértékét 10 pont.

 

A tanfolyam adminisztrációs költségei miatt a díja: 2000,- Ft, melyhez az Egyetem küldi a számlát a megadott címre.

Jelentkezni a gyoftex honlapján 2021. október 16-ig lehet, kérjük az email címüket és a számlázási adatokat is kitölteni.

A tanfolyam 2021. november 05. 13:00 és 16:50 között online formában kerül megrendezésre, a csatlakozásról illetve a későbbi meghallgatásra az alábbiakban tájékozódhat.

 

Tájékoztatásul: A továbbképzés kivitelezése online történik, ahol az előadók egy Teams csoport keretein belül bonyolítják le az előadásokat. A jelentkezett gyógyszerész kollégák a Pécsi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Karának hivatalos YouTube csatornájának zárt hozzáférésű, élő közvetítéshez csatlakozva tudják majd követni a továbbképzést. Önnek nem szükséges YouTube fiókkal rendelkeznie ahhoz, hogy csatlakozhasson. Itt a chatablaknak köszönhetően akár kérdések is feltehetők az előadók számára. Ennek a zárt hozzáférésű élőadásnak a linkjét (weblap URL) a továbbképzés pontos időpontját megelőző napokban küldjük ki a résztvevők számára.

 

A továbbképzés egész programját archiváljuk így az, az online implementálást követően is visszanézhető, illetve elérhető lesz, szintén csak a link birtokában!

 

Várjuk Kollega/nő/nket kedves volt Kollegáink megemlékezésére.

 

a szervezők nevében

Mayer Klára cimz.egyet.docens

 

MGYK Országos Szervezet

HET 2019 023xOK

Oldalletöltések száma: 6809482

epapir mgykogyei logo   aeek logo EESZT logomagyosz new

gyoftex logohum2neak logo dombor2neak logoelogo