Levelezés: Országos Kórházi Főigazgatóság (OKFŐ) 1125 Budapest, Diós árok 3.

Telefon: +36 1 920 1050

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Az EESZT Fenntartási és Üzemeltetési Főosztály kérésére az alábbi tájékoztatót tesszük közzé:


"Az Emberi Erőforrások Minisztériuma az orvos-beteg találkozások csökkentése érdekében döntött a Telemedicina szolgáltatásainak fenntartása mellett. Ezúton tájékoztatjuk, hogy a táv-gyógyszerfelírás szolgáltatása, továbbá a távkonzultáció lehetősége is megmarad az egészségügyben, miután megjelent az erről szóló rendelet a Magyar Közlönyben (33/2020. (IX. 16.) EMMI rendelet).

kisokosGyógyszerész szakértők és gyakorló gyógyszerészek bevonásával elkészült az az EESZT hibaelhárító kisokos, ami az expediálás során fellépő, EESZT-hez köthető megakadások során nyújt gyors és hathatós segítséget a gyógyszerészeknek.

 

EESZT hibaelhárító kisokos

 

Az EESZT edukációs videó az alábbi linken érhető el:

 

https://www.youtube.com/watch?v=DISY3WTsg34

 

EESZT mobilTokenAz EESZT legújabb fejlesztésével elérhetővé vált az EESZT Mobiltoken alkalmazása iOS platformra és Android környezetben is. Az alkalmazás segítségével az ágazati szereplők mindössze egy felhasználónév és egy mobilkészüléken generálódó egyszer használatos jelszó megadásával jelentkezhetnek be az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Térbe (EESZT).

Az Országgyűlés döntése értelmében, a veszélyhelyzet megszűnését követően is –időkorlát nélkül –megmarad az eReceptek egyszerűsített kiváltási módja, amelyhez a beteg TAJ-számának megadása mellett a kiváltó személyazonosságának hitelt érdemlő igazolására van szükség.

 

pdf Az EESZT-t érintő változások ide kattintva olvashatók. (707 KB)

 

 

epapir mgykogyei logo   aeek logo EESZT logomagyosz new

gyoftex logohum2neak logo dombor2neak logoelogo