MiklósA régi barát, a kedves csoporttárs!
Isten veled Miklós! Nyugodj békében!
az 1975-ös C/1 csoport nevében: Hetényi László

pdf A gyászjelentés ide kattintva olvasható! (510 KB)

1Fájdalommal tudatjuk, hogy Dr. Bán Árpád aranydiplomás gyógyszerész hosszantartó betegség után 87 évesen elhunyt. Búcsúztatása és hamvainak elhelyezése a budapesti Szervita téri Szent Anna templomban lesz 2018. július 13-án 16 órakor.

Horváth PéternéDr. Horváth Péterné, (sz.: Boga Zsuzsanna ) 1949. december 10-én született Budapesten.
A Felvidékről kilakoltatott családjában nem volt gyógyszerész, csak a hivatás szépsége vonzotta a pályára. 1973-ban végzett a SOTE Gyógyszerésztudományi Karán.
A gyógyszerész házaspár Dunaújvárosban kezdte pályafutását, majd onnan Várpalotára kerültek. Ezalatt gyógyszertári gyógyszerészként és kórházi főgyógyszerészként is dolgoztak.

kissHatvanhat éves korában, május 11-én elhunyt prof. dr. Kiss István, a Magyar Hypertonia Társaság tiszteletbeli elnöke, a mindenki által ismert belgyógyász, nephrológus, hypertonologus, obezitológus, klinikai farmakológus, geriáter szakorvos.

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Romhányi Csabáné dr. Tálas Mária tragikus hirtelenséggel, életének 77. esztendejében 2018. január 1- én elhunyt. Búcsúztatása a református egyház szertartása szerint 2018. január 23.- án 11:45 - kor lesz az Újköz temetőben (1108. Budapest Kozma u. 8-10).

 

  image A Gyászjelentés Ide kattintva letölthető! (62 KB)

eros iMély fájdalommal tudatjuk, hogy Dr. Erős István emeritus professzor, a Magyar Tudományos Akadémia doktora, a Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Kar volt dékánja, a Gyógyszertechnológiai Intézet volt intézetvezetője - életének 76. évében - méltósággal viselt, súlyos betegség következtében elhunyt.

pdf Dr. Erős István emeritus professzor munkásságának méltatása itt olvasható!

ogyei logo epapir mgyk  aeek logo  neak logo

  gyoftex logo hum2magyosz newelogo