Mennyire biztonságosak a patikákban kapható és az interneten rendelhető étrend-kiegészítők? A Hatoscatorna Egészség-tér műsorában dr. Bérczi Istvánt, a MÉKISZ elnökét és dr. Horányi Tamást, a MÉKISZ alelnökét ezekről is kérdezték.

A beszélgetés itt látható:

https://www.youtube.com/watch?v=-zaBatvzWJ8&feature=youtu.be

A Kormány 445/2020. (X. 1.) Korm. rendeletével módosította t.k. az „A közforgalmú gyógyszertárakban a gyógyszerészi tulajdonarány növelésének elősegítéséről szóló 212/2013. (VI. 19.) Korm. rendelet”-et.

 Dr. VINCZE Zoltán professzor emeritus 80 éves


„Ad astra per aspera” .
(Nehéz az út a csillagokig)


prof Vincze Z„Aki nem bízik a sikerben, az már induláskor elveszett.”

 

A Magyar Gyógyszerészi Kamara alapító elnöke, számos gyógyszerészi szervezet vezetője (A Nemzetközi Gyógyszerész Szövetség Életműdíjasa, FIP alelnök, MGYT elnöke, Gyógyszerész Kar dékán, intézetvezető professzor,…) 80 éves.


Tisztelt Professzor Úr! Kedves Zoltán!


Tisztelettel és szeretettel köszöntelek születésnapodon! A volt tanítványodként és későbbi jó barátodként, a budapesti gyógyszerészek nevében kívánok Neked jó egészséget, sok örömöt és boldogságot Családod körében és a gyógyszerészek nagy családjában.
A versenysport (atlétika) helyett kényszerűségből ugyan, de az akkori aszódi gyógyszerész példáján a gyógyszerészetet választottad hivatásodnak. A szüleidtől kapott nevelés: „A pontos, precíz munkára, életre neveltek és ezt nagyon finoman tették. Nem direktbe magyaráztak, inkább példát mutattak.” végig kísért szakmai utadon.

GYVA Gyógyszerészeti Világszövetség kezdeményezésére

2009. óta ünnepelhetjük a


Gyógyszerészek Világnapját,
(2020. szeptember 25.)

 

 

 a gyógyszerészeti tudományok és a hivatás sokoldalúságára és a szakmában dolgozók munkásságának fontosságára irányítva a figyelmet.

ogyei logo epapir mgyk  aeek logo  neak logo

  gyoftex logo hum2magyosz newelogo